lördag, december 29, 2007

Trevligt middagssällskap!

Ikväll har Thina och Kristian varit här på middag. Måste säga att han blev godkänd, Thina! ;) Mycket trevlig kille du har hittat!
Fick presenter också, helt oförväntat! Gud så glada vi blev :D Chokladkartong och en kokbok om godsaker :) Perfekt ju! Tack underbara goa!
Till förrätt åt vi krustader och rostat bröd med bl.a räkor, rom, tonfisk, skinka m.m. Till varmrätt blev det tacos i ugn med olika såser och grönsaker. Kanongott ju! Efter maten blev det glögg, pepperkakor, ischoklad och knäck :) Sista julkänslan ;)
Såg två filmer också. Det blev först Mr Brooks, inte speciellt bra. Den började ganska bra med den dog ut på nåt sätt... Sen blev det Skeleton key, bättre men inte jättebra!
En jättetrevlig kväll, tack för underbart sällskap! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej!
Hur har ni haft det i jul? Hoppas på bra :)
Själv så var vi ner till Jonas mamma utanför Gamleby och firade en del av julafton där, sedan åkte vi upp till Katrineholm och firade resten av dagen hos min faster.
Det blir ett väldans farande men på nyårsafton ska vi till Jonas pappa och då behöver vi inta åka så långt iaf :) Vad har ni för planer på nyår då?
Ha det bra och god förtsättning!
Kramar

Anonym sa...

Passar även på att önska Dig/Er ett Gott Nytt År!